I will reveald you how to get a coupon at bluehost by reading my bluehost review or find best hosting online.

Premi Born

estatua600El 1970, a una ciutat que aleshores no passava dels divuit mil habitants, Ciutadella, un grup de persones compromeses amb el Cercle Artístic, Societat Cultural amb una tradició teatral indubtable, van decidir promoure i estimular la creació literària. Així va sorgir el Premi Born. Des de llavors nombroses persones han treballat i treballen des de la il·lusió i l’amor pel teatre i la cultura. Cada un ha aportat la seva visió i experiència i ha enriquit la de tots.

Després de quaranta-una edicions, el Premi Born ha esdevingut un dels més prestigiosos i més ben dotats. Únic premi que publica l'obra guanyadora a les quatre llengües oficials de l'Estat espanyol. Té un reconeixement unànime, aquell que li ha proporcionat, sobretot, la transparència i rigor en el procés de selecció de l’obra guanyadora.


En un esforç per adaptar-se a les realitats i escenaris canviants el Premi Born planta a cara al futur. Vol continuar essent un estendard cultural per Menorca, vol continuar lluitant pel teatre i els seus creadors, vol que cada un de nosaltres ens en sentim una part.


Creus en el Premi Born?

Organitza

Patrocinadors

Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música
Institut d'Estudis Baleàrics
Cime_AjtCiuta
Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats de les Illes Balears
© Cercle Artístic Ciutadella 2012. Lloc fet amb Joomla!